Министър-председателят Бойко Борисов е в Шумен, където инспектира стадион Панайот Волов“, за

...
Министър-председателят Бойко Борисов е в Шумен, където инспектира стадион Панайот Волов“, за
Коментари Харесай

Борисов за протеста на сестрите: Всичко, което са поискали до този момент, е направено

Министър-председателят Бойко Борисов е в Шумен, където инспектира стадион „ Панайот Волов “, за който държавното управление отпусна 3 милиона лв. за ремонт, написа вести.бг.

Премиерът е поканен да изгледа другарската футболна среща сред тимовете на „ Шумен 2007 “ и „ Волов “, а преди този момент персонално инспектира  в какви условия упражняват футболистите на стадиона. " С тези 3 млн. лева първо ще оправите терените, след това ще започнете да събаряте рисковите места. Първото, което би трябвало да извършите, е да подмените всичко рушащо се със крепко. Да има къде да транират децата ", съобщи Борисов.

" Днес бях на съревнование с коне. Напълни ми се душата. Иска ми се, в този момент с Горанов приказвах, един републикански хиподрум да създадем, с цел да може всички селски надпревари на него да се организират ", разкри министър председателят. " Започвайте, като дойда идващия път, ще ви дам още. Сега няма да ви давам повече, тъй като ви знам, ще ги изхарчите и ще кажете, че не ви стигат ", сподели на хората Борисов.

Премиерът сподели, че е заречен козирка на " Левски ". " Всичко е работа на управлението и никой предприемач не може да бъде принуден на мощ да поеме управлението. Видя се, че имат голяма фенска маса, да мислят и ние можем да помогнем. Както вършим и други игрища и там ще помогнем ", разясни той. 

На въпрос дали ще се срещне с медицинските сестри, министър председателят съобщи, че всички тези хора тук могат да се качат на козирката и да желаят. Той добави, че всичко, което са поискали до този миг, е направено. " Видя се, че заплатите не са такива за които се приказва. Винаги съм имал почитание към тях, след понеделник ще предложим един пакет и да забележим по какъв начин ще работим ", посочи министър председателят. 

Борисов разяснява и тематиката за мигрантската рецесия. " Дават ни за образец, само че има напрежение в Гърция. Натискът на нашата граница е нулев, съглашението с Турция важи с цялостен размер. Сега и с Урсула фон дер Лайен си поддържаме връзка, даже в този момент й пратих фотоси от през днешния ден и тя се убеждава, че в България няма етническо напрежение. Но четири години проспаха ситуацията в Европейски Съюз и съм им го казвал. Когато ние си защитавахме границата те не го направиха. Черно море е толкоз топло колкото и Егейско, само че значимото е, че българите спят умерено. Помните Харманли, Овча Купел, центъра на София когато се разхождаха хиляди мигранти и какъв брой е умерено през днешния ден. Дано се реши този проблем, тъй като това ще се отрази на туризма и вложенията, само че ние продължаваме да си изпълняваме отговорностите, нулева незаконна миграция ", акцентира министър председателят.

" В момента се работи интензивно за чисто новия тръбопровод. Има пари и е въпрос на процедури. По забавен е плана Дунав, а някогашните комунисти малко са помогнали тъй като терените са отчуждени, приготвя се сега и ще помогне на целия район да има вода ", даде обещание Борисов.



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР